ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Игри с готвене

Днес няма да споделяме някаква рецепта или съвет, който подобрява готвенето. Днес ще обърнем внимание на нещо, което би било интересно за Вашите деца.
igri
Научете децата си да обичат кулинарията още от най-малка възраст.
Можете да предложите игри за готвене от нашият сайт: http://e-igri.com/?a=igri-gotvene

Посещавайки детският забавен сайт Вие можете да готвите:
Сладкиши за рожден ден, печено агнешко, да приготвяте пица с различни съставки, да изобретявате всякакви кулинарни щуротии.

Ако пък мама или тате поискат коктейл, то бързо можете да замесите някаква уникална съставка, която виртуално да засити жаждата на родителите.

И така, нашите игри освен, че ще Ви помогнат да заобичате кулинарията, ще Ви научат да подреждате, сортирате, внимателно да подбирате желани продукти за дадено кулинарно произведение, както и ще Ви научи да бъдете отговорни.

Преди всичко обаче, ще можете да се забавлявате, играейки игрички онлайн.

Освен игрите за готвене, можете да обърнете внимание и на игрите за момичета, игрите за момчета, обличането на кукли, оцветяването на различни анимирани герои и други раздели, които биха Ви се сторили привлекателни.

И така, доказано е, че игричките онлайн са полезни особено в напрегнат момент – това се касае за родителите, които имат напрегнато ежедневие. Така, че дечица, заедно с родителите за ръце и – let`s play games – или на български казано, нека поиграем заедно 😉

И не забравяйте да харесате страницата ни във Фейсбук, там много хора обсъждат любимите си игри, трикове за преминаване на различни нива и много други.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*