ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Изграждане на здравословни навици и отслабване с програмата на доктор Каменов

mymall1Скъпи приятели, вие, които четете тази статия, вероятно сте имали и / или имате затруднения в свалянето на килограми. Поради вашето незнание не сте съумели да изградите правилен и здравословен хранителен режим, отключили сте редица болести или сте на път да ги отключите, затлъстели сте и сте поставили в опасност дори живота си! Но не е задължително да е така, не!

Можете да промените, всичко, още днес! Запишете се в 13-седмичната програма на доктор Камен Каменов – специалист по вътрешни болести, специализирал още в кардиология и лечение на проблемите с остеопорозата. С негова помощ бихте могли веднъж завинаги да се преборите с излишните килограми, както го направиха много ваши други “колеги” – дебелаци, освинели, напълнели хора! Гадно звучи, нали? Но истината е груба и безмилостна – вие изглеждате отвратително и здравето ви е под всякаква критика. И докато първият фактор не застрашава живота ви, а вреди на самочувствието, вторият – заплахата за живота, е значително важен и в никакъв случай не бива да бъде пренебрегван.

Защото, скъпи читатели, удари ли ви инфарктът или инсултът, бихте могли да умрете млади и зелени, както е казал поетът. И тъй – не чакайте, а предотвратете всичко това.

Основите

Знаете ли въобще кои храни са въглехидратни, белтъчни и мазнинни? За последните може би имате по-сериозни познания – разбира се, сланината е най-тежкият представител на мазнините, но те се съдържат и в много белтъчни храни, каквито са яйцата, сиренето и млякото, съдържат се и във фъстъченото и лененото масло, в зехтина, в бадемовото масло, пък и на други места.

А въглехидратите? Има ги най-вече в плодовете и зеленчуците. Марулята е въглехидратна храна, както и зелето, морковите, доматите, краставиците, броколите, пък и много други зеленчуци.

Но доктор Камен Каменов може да ви разкаже много повече за тях. Заповядайте в програмата му за отслабване и свалете килцата – излишните, придобийте нови здравни навици, бъдете здрави и силни, подмладете се отвътре и отвън!

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*