ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Какво да сложим на главата си през есенно-зимния период на тази година

Мода есен – зима 2013/2014

Шапките са основен аксесоар през есенно-зимния сезон. Калпаци,шапки, барети, шалове, кепета и дори тюрбани ще са актуални през хладните и студени дни. Ще направим един кратък преглед на най-горещите тенденции за есен-зима 2013/2014 година.
shapka
Модерните калпаци са един от хитовете за идващите хладни дни. Те не само предпазват от студа , но и са необходимост в гардероба на всяка уважаваща себе си дама. Носят стил и елегантност, подчертавайки изтънчения вкус на собственичката си.
Голямо е разнообразието от модели , които ще се видят през сезона. Класически форми и високи калпаци, както и по-обикновени модели, изработени от лисича кожа, които ще задоволят и най-капризните дами.
Друг уникален модел от този тип, който може да се види през сезона, е калпак с ушета, като при някои от моделите дълги помпони в краищата, носещи със себе си сладка момичешка непринуденост придават завършек на калпака. Спортни дрехи или дрехи в класически стил в случая са една добра комбинация с него.
Дизайнерите са избрали кожа от синя и сребърна лисица, норка и самур, чинчила и заек за изработване на изделието.

Плетените шапки уверено заемат водеща позиция и този сезон. Голямо е разнообразието от стилове и модели през есен-зима 2013/2014. Строги , асиметрични барети ще се понравят на бизнес дамите, а плетени шапки тип хип-хоп ще грабнат сърцата на по-младите. За романтичните натури има и шапки с помпони.

Елегантни барети, вдъхновени от стария Холивуд, приемани по-скоро като вид аксесоар, ще бъдат модни през тази есен . Основните материали, използвани при изработката им , са кожа и плат. При тяхната украса дизайнерите са наблегнали на оригинални втъкани тъкани и леопардови щампи.

Кепетата, заели своето място още миналата есен, тази година придобиха по-женствени форми и очертания. Голямо е разнообразието от стилове – от романтичен до милитари, сред които може да изберете и подходящия за вас модел. За по-смелите и екстравагантни натури, са предложени и кепета, напомнящи старомодната британска армия.

Тюрбанът, още един екстравагантен аксесоар. За любителките на Изтока и експериментите са предложени тюрбани от кожа, вълна и мохер – хит на предстоящия сезон.

Дълги шалове, носещи със себе си духа на 70-те , изработени от кожа, прежда или пухкав трикотаж, също са модерни тази есен.

Било шапка или шал, сред голямото разнообразие от видове и стилове, предлагани тази есен на пазара, всяка дама ще успее да задоволи своя вкус, намирайки правилния аксесоар, който ще я предпази от идващите студени дни, и ще придаде не само завършен , но и нежен и моден вид на своя образ.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*