ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Какво трябва да знаем при събаряне на къща

За тези от вас, които живеят в стара къща или сграда, много добре знаят колко е трудно, колко време отнема и колко често излизат непредвидени разходи по ремонта на стария имот. Поддръжката на стара сграда е изключително трудна и опасна, ето защо много от собствениците предпочитат просто да съборят старата сграда или къща. Днес избрахме да споделим с вас най-важните неща, които трябва да знаете, когато ви предстои събаряне на къща.

Метод на събаряне на къща

Като за начало трябва да вземете решение кой метод за събаряне на къща предпочитате да бъде използван. Видовете методи за събаряне на къща са: чрез имплозия, чрез багер, чрез разрушителна топка или поетапно разрушаване. Последния вид разрушаване се прилага, когато желаете да съхраните целостта на някои материали, за да могат  повторно да се употребят. 

Фирма изпълнител за събаряне на къща

Събарянето на къща е сложен и трудоемък процес, като в никакъв случай не трябва да го причислявате към проектите тип “Направи си сам”. Така, че изборът на надеждеждна фирма за събаряне на къщи е от първостепенно значение. Специалистите от Kyrti.com притежават дълги години опит зад гърба си, изключително много завършени обекти с още толкова доволни клиенти.

Разрешение за събаряне на къща

Следващия много важен етап е да си набавите всички необходими разрешения за събаряне на къща. В зависимост от наличните документи, правомощия и допълнителни особености е необходимо да имате нужното разрешение от настоящата община.

Съседите

Като собственик на имот, който ще бъде разрушен е необходимо да информирате своевременносъседите за вашите планове. Подобна дейност няма как да остане скрита, така че е най-добре да ги предупредите, преди да се стартира тежката, мръсна и шумна дейност.

Вашата безопасност

Нашият много важен съвет към вас е да не стоите близо до сградата, когато е настъпил момента за нейното разрушаване. Фирмата изпълнител ще се погрижи за всичко, затова не е нужно да рискувате здравето и живота си излишно. Това важи и за вашите домашни любимци, ако разполагате с такива. По време на разрушаване опасността от падащи предмети и отломки е голяма, затова стойте настрана.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*