ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Кога е Черен петък 2021 г.? Точни дати за продажба в Черен петък и Кибер понеделник

Кога е черен петък?

ЧЕРЕН ПЕТЪК ще се завърне през ноември и се очаква купувачите да видят намаления на цените на технологиите, модата, обзавеждането за дома и други – точно навреме, за да могат опитните купувачи да попълнят своите списъци с коледни подаръци.

Умните купувачи с нетърпение очакват Черния петък през цялата година. Не само можете да закупите хиляди най-продавани артикули на малка част от обичайните им цени, но също така можете да изберете време за продажба, за да не пропуснете нито един артикул в списъка си за коледно пазаруване, като същевременно спестявате много подаръци. За да ви подготвим за вашия голям ден, имаме всички ключови дати, участващи търговци на дребно и най-добрите оферти, които можете да очаквате, така че да имате всички подробности, от които се нуждаете, за да извлечете максимума от събитието.

Кога е Черен петък 2021 г.?

През 2021 г. Черният петък се пада на петък, 26 ноември. Това обаче не е единствената дата, която трябва да имате предвид.

Поради популярността на разпродажбите и близостта до Коледа, много марки предлагат отстъпки през целия ноември, което води до ентусиазираните купувачи да наричат ​​целия месец „черен ноември“.

За да се възползвате от подготовката, препоръчваме да се регистрирате, за да получавате известия по имейл за всичките си любими търговци на дребно, за да не пропуснете.

Кога е Кибер понеделник 2021 г

Cyber ​​​​Monday се провежда в понеделник след Черен петък и е 24/7 събитие за онлайн продажби.

Тази година събитието ще се проведе в понеделник, 29 ноември. Откакто Черният петък възникна в обикновените магазини за търговия на дребно, Кибер понеделник е събитие, което стимулира онлайн пазаруването, тъй като всички транзакции се извършват в магазини за електронна търговия на дамски дрехи.

Въпреки това, тъй като онлайн пазаруването набира популярност, повечето от предложенията за Черен петък също са онлайн, което означава, че няма голяма разлика между двете събития, а просто дава на купувачите още една възможност да спестят пари от покупките си.

Тъй като събитието се провежда след Черен петък, някои спекулират, че е още по-голямо, тъй като е известно, че марките се възползват от огромни отстъпки за продукти, които не са толкова популярни сред купувачите, колкото са очаквали.

Кои магазини участват в Черния петък?

Честно казано, би било по-бързо да ви кажем тези, които не го правят.

Въпреки че разпродажбата в Черния петък произхожда от Америка, тя превзе Обединеното кралство като буря, тъй като големите търговци на дребно настояваха за парче от пая.

Известно е, че всички големи компании като John Lewis, ALDI, ASOS, Dunelm, Argos, Currys, Dyson, Amazon и други предлагат големи отстъпки – и тъй като има толкова много от тях, те ще се състезават за вниманието на купувачите, които могат само означават едно: по-големи и по-добри сделки.

Отвъд тези гиганти в търговията на дребно, малките и средните предприятия започват да виждат ползите от участието в тази разпродажба, така че следете всичките си любими марки, за да видите какво могат да предложат.

Какви оферти мога да очаквам този Черен петък в онлайн магазин за българска мода evizabg.com?

Говорейки за по-големи и по-добри сделки, търговците на дребно непрекъснато се опитват да увеличат усилията си през последните години, което води до по-добри сделки година след година – така че приемайте всяка от нашите прогнози с недоверие (защото те биха могли да бъдат дори по-големи)…

Основните категории на Черния петък обикновено са технологии, алкохол, дрехи и играчки.

Както споменахме, близостта до Коледа означава, че много купувачи мислят за празника, когато пазаруват и марките са наясно с това.

Празничните и популярни подаръци като играчки, празничен алкохол и джаджи обикновено привличат вниманието, както и артикули с висока стойност като телевизори, лаптопи и домакински уреди.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*