ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Мода, реклама и пазаруване

mymall1За модата можем да говорим с възторг, патос, дори насмешка. Част от хората твърдят, че тя не ги вълнува, но останалата част от човечеството чака със затаен дъх всяка нова колекция на любимите си марки Pumа, adidas, nike и дава мило и драго, за да се сдобие с красива дреха или обувки, които се отличават с качество и перфектен външен вид.

Съвсем не е случайно това, че рекламните стратези на тези компании се стремят да привлекат голяма част от модните икони, спортни идоли и музиканти в своите рекламни кампании. Звездите от сферата на спорта и музиката са обект на обожание от страна на младите хора, а марките Pumа, adidas, nike са предназначени именно за тях. С участието на звезди в рекламите, марката не цели само да продава мъжки, дамски и детски дрехи, тя се стреми да привлече верни клиенти за години напред. Смело можем да кажем, че рекламните кампании на световните спортни гиганти целят да внушат на хората идеи за успех, победа, следване на целта на всяка цена и безотказно. Да дадеш на своите потенциални потребители идея за цел в живота и да ги накараш да вярват в това към което се стремят и от което имат нужда не е лесна задача. За да се осъществи тя и да има успех, който разбира се, проличава в ръст на продажбите, се привличат световни спортисти като Мария Шарапова и Канаваро за Nike, Меси, Бекъм и Кейти Пери за Adidas, световният шампион в леката атлетика Юсейн Болт за Puma. Примерът на тези личности от света на спорта и шоу бизнеса е безспорен – те са сбъднали мечтите си за световна слава и са най-добрите в това, с което се занимават.

Да бъдеш най-добрият в своята сфера е една от предпоставките за лично щастие. Ако и вие искате да се доближите до тези звезди или поне да се сдобиете с марките, които те рекламират и предпочитат, посетете сайта http://www.mymall.bg/ и бъдете част от световната мода. Тук са събрани водещи марки дамски дрехи, изключителен избор и над 7000 модела мъжки дрехи, над 5000 модела детски дрехи, с които вашето дете ще се чувства чудесно. Без съмнение това е мястото, в което можете да откриете това, което търсите, да се възползвате от намаления, разпродажби и игри. Не се колебайте да уплътните свободното си време като разгледате разнообразните модели дамски, мъжки и детски тениски в сайта.

Доста се говори за пазаруването, шопинг терапията и разумното планиране на бюджета. В нашата страна непрекъснато някой се оплаква от това, че е без пари и е попаднал на поредните некачествени стоки, от които е разочарован. Няма как да не припомним поговорката „Не съм толкова богат, за да купувам евтино.” Ако искате да вложите парите си в стоки, които носят всички характеристики на марката и със сигурност ще ви накарат да се радвате на решението си за покупка, заложете на утвърдени сайтове като My mall. Една малка покупка или подарък, който правите сами на себе си или на друг човек може да подобри настроението и деня ви. Убедете се сами в това още сега!

 

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*