ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Пликове, подложки и кутии за месо и риба

Ако сте собственик на магазин, продаващ месо и риба, то тогава тази статия е точно за Вас!

„Поликарт ООД“ е фирма, която предлага изработването на опаковки, хартиени пликове за храни, печат на пликове за риба и месо, етикети за храни и подложки.

Произвеждат се стикери, опаковки, етикети за хранителната индустрия за българския и чуждия пазар.

Ние ще ви помогнем да бъдете готови за търговската мрежа с нашите подложки, пликове и опаковки, понеже те са наистина практични, защото запазва храната свежа и чиста. Единственото, което трябва да направите е да опаковате продукта си в нашата предназначена опаковка.

Нашите торбички са плоски и са лесни и бързи за отваряне. По време на транспорта, съдържанието остава запазено.

Можем да ви помогнем да създадете оригинални опаковки с грабващ дизайн, изцяло по ваш избор. Принтираме лого, имена, надписи. Така ще бъде създаден чудесен консуматив, който да представя вашата фирма. Това е идеален начин да бъде разпространен вашият бизнес като се направи подходящ материал, който да бъде оригинален и да привлича интерес.

За хранително-вкусовата промишленост съществуват различни видове кутии, опаковки, стендове, подложки, които могат да се изработят от различни  картони.

Нещата, които предлагаме за хранително-вкусовата промишленост са ламинирани подложки за нарязано месо и риба, хартиени пликове и опаковки за храни (риба,слайс и месо), картонени  кутии за храни, които са подготвени за директен контакт, подложки и чинийки. Разполагаме и предоставяме нужните сертификати.

Храната както трябва да има подходяща опаковка, така трябва да има и транспортна такава. Ние правим подходящи транспортни опаковки, които запазват вида на ястията. Разполагаме с много материали, които да служат чудесно в тази насока като хартии за контакт с храни, опаковки за плодове и зеленчуци, картонени опаковки с печат, многообразие от ламинати (златен, сребърен, безцветен и други), ламинирани опаковки, касетки за храни, щайги с печат, картонени тарелки за  храни, кутии и вложки за директен контакт с храни.

Поликарт ООД – Polycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales polycart.info

тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София информация и продукти: www.polycart.info

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*