ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Ярки съдове или „Как да си осигурим добро настроение?“

Съвременният човек се изкушава от вкуса на задграничните ястия. Отдавна не е чудно да се насладите на топла пица, гръцка салата и френски вина, без да напускате дома си. Стилизацията на празничните събития също се промени забележимо, но традицията за сервиране на масата с бели съдове все още се счита за най-удобния вариант.

Белите чинии с флорални орнаменти предизвикват приятна носталгия и често по навик домакините купуват еднотипни кухненски прибори. За щастие, асортимент от ярки съдове със богати нюанси е на разположение на всеки, който иска да се присъедини към разнообразната култура на етикета на масата.

 Ролята на кухненските съдове в интериора на кухнята

Цветна гама от кухненски прибори играе роля в проектирането на експресивен кухненски интериор. Не крийте чаши, кани или работни прибори с ярки щампи в шкафове. Керамичните аксесоари на видно място ще подчертаят единството и хармонията на избрания интериорен стил: прованс, скандинавски, ориенталски, средиземноморски. Закачете цветни чаши на декоративни куки и поставете няколко ефектни чинии под тях. С проста техника на декориране с помощта на цветни съдове ще внесете домашен уют и приповдигнато настроение в атмосферата на кухнята.

 Съдове в морски стил

 Празничен бунт от цветове на масата. Цветните съдове на празничната трапеза задават тона и настроението за всяко събитие. Ако не сте привърженик на смелите експерименти или се страхувате да си навлечете неприятности с многоцветни съдове, вземете ефектен трик: използвайте чиния с изразителен цвят. Отгоре можете да поставите млечна чиния. Така ще създадете благоприятен контраст и ярък акцент за празнично сервиране. По-сложно оформление на чиниите, ще подчертаете елегантната сервировка на масата. Купете комплекти от цветни и бели съдове и красиво ги редувайте. Освен естетическо удоволствие, дъговата гама от ястия в зелени, оранжеви и тюркоазени нюанси предизвиква оптимизъм и пролетен ентусиазъм. Не се измъчвайте в очакване на топлината на слънцето. Започнете деня с вкусна закуска в шарена чиния и душата ви ще пее от щастие.

 Празнични сервизи

През зимните празници домакинята на къщата винаги използва своя творчески потенциал. Тя не пренебрегва сервирането на коледната трапеза. Чинии и чаши с атрибути на приказни герои могат да се използват от всички членове на семейството до края на зимата. Яркочервените сервизи ще бъдат подходящи и красиви за всяка празнична маса. Фурорът и забавлението няма да напуснат гостите ви от първата минута на празника.

Синя посуда

Нека лятото никога не свършва

 Лятното време щедро ни дава вкусна и здравословна храна. Изобилието от пресни морски дарове прави възможно приготвянето на средиземноморска храна. Комплект за вечеря с морска тематика е чудесен за партита на открито. Салатници, купи и чинии под формата на риби екзотично ще подчертаят красотата на вашето събитие.

 Ориенталски чар на цветни кухненски съдове

 За любителите на ориенталска кухня с изтънчени пикантни аромати, стилните и удобни съдове за кухня са незаменими. Използвайте купи и чинии с флорални и геометрични орнаменти, характерни за Изтока. Вдъхновени от марокански сервизи или цветни чинии с шарки пейсли ще подобрят естетиката на оригиналните партита. Модата на ориенталските традиции уверено води в много аспекти на нашия живот и е много търсена сред гастрономите.

Предимства на цветните чинии за интериора

Ярките и стилни чинии ще бъдат иновативен декор за интериора на кухнята. Каквито и деликатеси да приготвите, благодарение на цветните чинии и чаши на масата се събужда здравословен апетит и визуална наслада.

Чувствайте се свободни да експериментирате с броя и цветовете на готварските съдове, създавайки уникална декорна композиция. Интериорът на коридора или хола може да бъде допълнен от керамична чиния с оригинален орнамент. Достатъчно е да поставите чинията върху скрин близо до ваза или стенна лампа с помощта на вертикален държач. Разнообразието от цветни съдове в ежедневната употреба няма да допусне сивото ежедневие и еднотипните навици във вашия дом. Практикувайте красотата и иновациите в детайли всеки ден.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*