ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Подходящ модел бански според фигурата ни

Много жени започват да мечтаят за плажния сезон още през зимата. Още преди да изчезне снега, който виждаме през прозореца, представителите на красивата половина на човечеството започват активно да подготвят фигурата за лятото и да се интересуват от нови модели бански. За най-новите тенденции в света на плажната мода, които ще бъдат актуални този сезон, ще Ви разкажем в тази статия.

Новият сезон банските костюми са в огромно изобилие от цветове, които ще зарадват и най-взискателните дами. Сред най-избираните щампи от дизайнерите тази година могат да бъдат идентифицирани няколко от най-хитовите: редуване на графични елементи; контраст в етно стил; тропически цветя; тигрови или леопардови щампи; на точки или цветя.

Момичетата ще имат от какво да избират и това е основното. Най-добре е да закупите няколко варианта, за да бъдете най-модерните на плажа.

С приближаването на летния сезон идва и основният женски проблем – кой бански да изберете, за да подчертаете достойнствата и да скриете неточностите на фигурата.

Какво да направите, ако билетът е под ръка и излишните килограми не могат да бъдат загубени за няколко дни?

Правилният бански ще ви помогне да коригирате ситуацията! Основното нещо е вида на фигурата и да знаете триковете, с които ще станете богиня на плажа.

За жени с по-едри форми е по-добре да изберете долната част на банския с по-висока талия, което визуално ще подчертае талията, а краката ще изглеждат по-дълги. Още повече, че такива модели сега са актуални, но, най-добрият вариант за този тип фигура – бански костюми от една част. Най-модерният вариант е бански с нормално деколте. За тези, които нямат достатъчно обем в бюста, трябва да обърнете внимание на бански в стил бандо. Такива модели с чаша благоприятно подчертават гърдите. Вариантът на горната част на банския с волани ще придаде обем на раменете.

А ако се притеснявате от проблема с широко горнище, можете да изберете триъгълна форма на сутиена. В този случай акцентът се измества повече към шията и раменете не изглеждат толкова масивни.

Банските с връзки са модерни и практични модели, могат да бъдат вързани много стегнато или, обратно, да се разхлабят в талията, ако сте качили няколко килограма по време на зимния сезон.

Е, ако излизането по бански не се ограничава само до плажна почивка, за вечерни дейности на морето можете да изберете по-елегантен вариант. Например с отворен гръб.

Успешно беше развенчано хапливото мнение, че цял бански покрива почти цялата повърхност на тялото в новия сезон на плажната мода. Някои стилове на такива модели могат да бъдат толкова изрязани, че не отстъпват на банските от две части.

Силно изрязани бански тип монокини, контрастни линии за спортно облекло, мрежести елементи за плажни парти бански, вариации на бански тип рокли и много други оригинални дизайнерски находки, можете да намерите в специализираните магазини или сайтове.

Полупрозрачността на мрежестия материал при банските има същия ефект като дантелата при роклите. Такъв модел няма да остане незабелязан нито на плажа, нито на парти край басейна. Модните дизайнери насърчават наслояването на бански костюми, в които един от елементите е част от банския, изработена изцяло от мрежа. Например, долнище от плътна материя, допълнено от мрежесто горнище тип халтер.

Повечето от моделите, представени на изложенията, са решени в черен цвят, като само в редки изключения се забелязват графитени, бели и ментови тонове.

Оставяме на Вас да решите какъв модел Ви подхожда, за да бъдете неотразими на плажа.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*