ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Имаме ли нужда от асфалтополагач или можем да се справим ръчно

Имате нужда от асфалтиране на даден обект, но се чудите какъв метод на асфалтиране да изберете? В настоящата статия ще дадем отговор на този въпрос.

Да започнем от там какво представлява процеса на асфалтиране. Като за начало е необходимо да направите правилна подготовка на обекта. Площта трябва да бъде почистена, загладена и уплътнена. След, което се насипва натрошен чакъл с различна големина за стабилна и равна основа. Следва полагането на асфалтовата настилка, изравняване, заглаждане и уплътняване. 

Ако сте планирате асфалтиране на двор или друга малка площ то по-удачно и по-бюджетно ще ви излезе, ако използвате ръчен метод на асфалтиране. От голяма полза ще ви бъдат професионалните услуги на Асфалтиране.com, които в рамките на няколко часа ще асфалтират целия обект. Фирмата разполага с необходимото оборудване, дългогодишен опит и квалифицирани работници, които работят бързо и най-вече надеждно.

Ако обекта, който ще асфалтират е с по-големи размери, дали ще е голям двор или паркинг, то по-удачно ще бъде ако използвате машинно асфалтиране. Това неминуемо ще ви спести много време и усилия, в сравнение с ръчното полагане на асфалт. При употребата на асфалтополагач се използва горещ асфалт, а функцията на самата машина се състои в това да полага асфалта и да го уплътнява, което в другия случай се прави ръчно. Използвайки този метод на асфалтиране се спестява от работна ръка. 

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*