ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Коктейлен дрескод / After Five

Дрескодът на формата „коктейл“ или „след пет“ е лекота и по-голяма свобода при композиране на изображения в сравнение с „White / Black Tie“, докато този стил все още запазва образа на тържественост, значимост на събитието и елегантно настроение

Любимата ви полувталена или вталена коктейлна рокля или любимият ви плътен костюм с панталон в комбинация с чифт обувки на ток ще се съчетаят добре както с After Five, така и с Cocktail Attire.

А сега малко повече за всеки от тях.

Коктейлно облекло

Най-яркият пример за събитие, за което е подходящ дрескод, е коктейл. Самото име говори само за себе си – лека, спокойна атмосфера, която е идеално подчертана от лека рокля или сарафан с дължина до коляното или малко по-висока, комбинация от текстуриран топ и обемна, буйна пола и елегантни сандали с нисък ток.

Но този формат облекло може да се предложи и при покана за вечеря или корпоративно парти с голям брой гости. В този случай изберете от каталога на онлайн магазин evizabg.com малко по-затворени силуети и благородни материали, като коприна или сатен. В същото време не се ограничавайте до избора на рокля, копринен костюм или гащеризон в комбинация с лодки с интересен, лаконичен декор ще бъде отлична възможност за събитие от този формат.

След пет

Този дрескод, както става ясно от името му, влиза в сила след 5 часа вечерта, може да бъде среща в неформална обстановка за разрешаване на работни проблеми или друго неформално вечерно събитие.

За мъжете в този случай са подходящи свободни костюми, изработени от всякакъв материал, от памук, лен до плат за костюми, до комбинация от плетен джъмпер или лонгслив с панталони или дънки.

Момичето е свободно да избира вечерна рокля с всякаква дължина и всякакъв нюанс, както ярка обикновена, така и с акцент, текстуриран принт; гащеризон до пода или вечерен костюм. В зависимост от избраната визия са приемливи както елегантни обувки на висок или среден ток, така и сандали.

After Five Casual

Още по-спокоен и свободен стил на облекло от A5. Костюм без вратовръзка и строг силует с елегантна риза, плетен пуловер или стилна блуза поло в комбинация с панталон е абсолютно подходящ за мъжете.

Момичетата са също толкова свободни да създадат елегантен външен вид както с костюм, така и с вечерна рокля, подходяща е както мини, така и миди дължина. Ако срещата включва по-вечерен формат, тогава можете да създадете акцент в изображението с помощта на копринени или сатенени допълнения, под формата на блуза, пола, панталон или малка чанта.

Допълнете го с тънки, ярки аксесоари, които отговарят на вашето настроение, което ще направи вечерта по-празнична.

В каталога на сайта на Евиза можете да изберете както къса коктейлна или официална рокля, така и дълъг вариант за по-стилно и официално събитие.

Пълноценно нискокалорично дневно меню

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*