ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Ай ти Агро ЕООД – високо качество бадеми

Ай Ти Агро ЕООД е българска компания, специализирана в култивирането, преработката и продажбата на земеделска продукция. Компанията стартира своето действие през 2018 година, като от началото утвърждава мисията си за устойчиво и екосъобразно развитие. Фирмата се позиционира на база като млад и бързо развиващ се бизнес с амбиции в сферата на популяризирането на родното селско стопанство и постигането на иновативен прогрес според последните международни стандарти.

ай ти агро еоод – производство на бадеми

Основната сфера на дейност на земеделската компания Ай Ти Агро ЕООД е в отглеждането на черупкови култури и в частност – трайни насаждения от бадем. Отглеждането на тази земеделска култура е трудоемък и сложен процес, обвързан с осигуряването на специфични условия на продукцията. Ай Ти Агро е една от малкото родни фирми, които имат специализирани технологични познания за правилната методика по отглеждането на растенията.

Високото качество на отглежданите бадеми е гарантирано, заради чистите продукти, използвани за тяхното култивиране. Земеделската фирма Ай Ти Агро ЕООД употребява изцяло биологично чисти съставки в грижата за трайните насаждения от бадем. Екологично чистият състав на готовата земеделска продукция е свидетелство за нейното високо качество, към което компанията се стреми. Фирмата си поставя за цел да инвестира в модернизацията на технологичните си база, за да осигури по-оптимално качество на готовата продукция според най-високите стандарти в сферата.

Освен в отглеждането на бадемови насаждения, Ай Ти Агро ЕООД се специализира и в предлагането на широк спектър от услуги. Основните от тях са предлагане на консултантски услуги в сферата на селското стопанство, както и извършването на дейности като посредничество, комисионерство, преработка на земеделска продукция и покупка на продукти с цел препродажба.

За динамичното развитие и завидния прогрес на родната фирма Ай Ти Агро свидетелстват нейните професионални отличия и признания. Първото такова е получаването на биосертификат за качеството на предлаганата продукция. С това признание фирмата се утвърждава като екосъобразен производител с устойчива политика на развитие и биологично чиста земеделска продукция с високо качество.

Друго важно отличие в професионалния път на Ай Ти Агро ЕООД е по Програмата за развитие на селските райони в периода 2014-2020 година. Признанието за фирмата е по повод нейната инициатива за изграждане на градина от бадемови насаждения с площ от 1030 дка. Постижението на компанията е поредното доказателство за нейните усилия в посока популяризиране на селското стопанство в България и икономическото подпомагане на малките райони в България.

Още едно професионално признание за родната компания Ай Ти Агро е получаването на първо място по Програмата за развитие на селските райони в периода 2014-2020 година. Отличието е връчено на фирмата във връзка с нейния проект за модернизиране на фабрика за преработка на земеделска продукция в град Айтос. Проектът на компанията я отличава като динамичен български бизнес с новаторски подход за развитие и мащабна кауза за популяризиране на селското стопанство в страната.

Освен значимите професионални постижения, българската земеделска фирма Ай Ти Агро ЕООД се отличава със силно развита вътрешна система за управление. Компанията полага грижи за придържането към основни принципи за вътрешно регулиране. Основните от тях са предлагане на коректно, лоялно и колегиално отношение към служители. Фирмата се стреми да изгради мотивираща приятна работна среда и множество перспективи за кариерно развитие за персонала. Ай Ти Агро ЕООД прилага същите принципи и по отношение на своите клиенти. Компанията се стреми да дава надеждност, сигурност и да излъчва професионализъм при обслужването на своите потребители.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*