ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Професионални фурни за пица

Предстои ви да отваряте нова пицария, но още не сте избрали от къде да си закупите професионална фурна за пица? Е, спокойно, в настоящата статия ще получите адекватно решение, ще представим по-долу и линк, от където да поръчате висококачествени фурни за пица, но първо нека Ви споделим няколко важни неща за този тип оборудване за заведение…

Първо, нека споделим, че когато търсите фурна за пица, то трябва да знаете, че на нея ще можете да печете и други неща, като хляб, франзели и друг тип тестени изделия.

Кой тип фурна за пици да изберете?

В целия свят се използват три вида фурни за пица, а именно на дърва, газ и електричество. Последният е безспорен лидер в класацията. Те са огнеупорни и лесни за използване. Опцията за газ е подходяща само ако е свързана към централизирана газоснабдителна мрежа и това не винаги е възможно. Най-лесният начин е да закупите фурна за пица, която работи със стандартно захранване 220 V или 380 V (има комбинирани модели). Има два вида електрически фурни.

Конвейерни конвекционни пещи

Използват се в големи предприятия за обществено хранене, където е важно количеството на изходящите продукти и в по-малка степен тяхното качество. Тези фурни използват предимно конвекционен метод на печене, те са високопроизводителни, но консумират много електроенергия. Има модели, които са подходящи за малки предприятия с голямо натоварване, но повече за моделите можете да видите на MixHoReca.com.

Ротационната фурна за конусна пица е вид конвекционно оборудване. Може да готви формовани тестени полуфабрикати, което е удобно за малки предприятия за бързо хранене, където фурната обикновено се монтира в залата, а готвенето се извършва пред клиента.

Пещи за пица
В по-голямата си част при печенето на любимия италиански пай се използват пещи с огнище (1 и 2 нива). Пицата в тях е висококачествена, с хрупкава основа. Подът е облицован с камък, в по-евтини модели – с керамика. Такива пещи за пица се купуват от ресторанти, кафенета. Затоплят се равномерно и задържат топлината дълго време.

Хрупкавината на тестото на пицата от подобна пещ не може да се сбърка !

Предвид огромното разнообразие от модели, които се различават по цена и функционалност, препоръчваме да получите съвет от мениджъра на онлайн магазина Mix Ho Re Ca.

Ще получите най-доброто възможно обслужване и ще разберете какви са предимствата и недостатъците на всеки един модел, който се предлага.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*