ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Странични ефекти при прием на стероиди

anaboliСтероидите са най-общо казано, копие на хормона тестостерон. През последните години са широко дискутирани и най-вече това, дали са вредни или полезни за хората .
Важно е да се знае, че спортистите, най-вече тези, които се занимават професионално с бодибилдинг, често биват изкушавани да ползат подобен тип стимуланти, развиващи значително по-бързо мускулната маса, както и повишавайки издръжливостта и давайки по-голяма сила.

Коя е добрата страна на стероидите и анаболите?
Това, че бързо и ефиксано биха подобрили мускулната маса. Това е най-важният плюс и най-доброто качество на този тип вещества.

Депресия? Възможно е да се появи депресия при ползването на вещества, за които се споменава в статията по-горе. За да предотвратите депресия е добре да се консултирате със специалист или лекар.

Относно тинейджърите, ползващи стероиди и анаболи – бъдете внимателни, не прекалявайте, даже ако можете тренирайте без да ползвате подобни стимуланти. Ако все пак сте направили тази крачка, то приемайки стероидите и анаболите, правете и тренировките по правилен начин – питайте, консултирайте се, искайте подробна информация.

Зависимостта … дали бихте могли да се пристрастите към този тип вещества, или просто и лесно бихте се отказали в момент, в който достигнете върховата си форма – това са спорни въпроси.
Най-общото понятие е, че не се пристраствята към подобни вещества.
В обобщение – бъдете изключително внимателни, предпазливи и спазвайте стриктно циклите на прием на вещества, както и тренировки.
Не прекалявайте и ползвайте само качествени продукти с доказан произход.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*