ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

На какви идеи да заложите при вашите кухни по поръчка?

Създаването на кухни по поръчка е един безспорно извънредно приятен и обичан от всички процес – в края му всяко семейство се сдобива с кухнята на мечтите си. Проектирането на кухни по поръчка изцяло се ръководи спрямо собствените ви вкусове, предпочитания и домакински потребности. Ето защо е наистина извънредно добро решение да заложите именно на тях в обзавеждането на дома си.

Днешната статия е ориентирана към няколко идеи, които да имплементирате в своите кухни по поръчка. Смятаме, че те категорично ще ви дадат шанса да разполагате с наистина изящни и извънредно красиви мебели.

Ето на какво да заложим при създаването на кухни по поръчка

Както вече споменахме, проектирането на кухни по поръчка се извършва съобразно с вкусовете и стремежите на конкретните клиенти. Ето защо е повече от препоръчително да решите предварително каква точно кухня искате – ориентирайте се стилово и споделете идеите и предпочитанията си с дизайнерския екип, който ще бъде с вас рамо до рамо при осъществяване на проекта. Така още в зародиш ще поемете в правилната интериорна и проектантска насоченост.

Съобразете желаните кухни по поръчка с размерите на помещението, което ще се превърне във вашата бъдеща кухня. Разбира се, това е от изключително значение – следва да споменем, че малките стаи са особено предизвикателство. Всички кухни по поръчка следва да притежават определен набор от компоненти и елементи, без които е немислимо да притежаваме функционална и удобна кухня. Големите стаи пък крият риска от неравномерното позициониране на корпусите в помещението.

От гледна точка на цветовете следва да отбележим, че те отново зависят от личните ви предпочитания. Ако обичате усещането за просор и широта, то заложете на светли тонове – клиентите особено много обичат белите, бежовите, кремавите и натуралните нюанси за своите кухни по поръчка. Онези от вас пък, които подчертано много са любители на тъмните краски, биха могли да заложат на кафяво, сиво, че дори и черно. Тъмните цветове са особено подходящи, ако разполагате с по-голямо помещение. Знаем, че тъмните багри спомагат оптически да се свие помещението – при голямата стая обаче такъв проблем не е никак на дневен ред.

Спрямо наличието на вещи за съхранение, бихте могли да определите количеството шкафове, рафтове и чекмеджета – не забравяйте, че белег за красива и удобна кухня са редът и подредбата в нея. Не бихте могли да се радвате на уютно и комфортно помещение, ако в него цари хаос. Ето защо е важно, при планиране на проектирането на вашите кухни по поръчка, предварително да решите от колко елементи и компоненти ще имате нужда. Определете за всеки вид прибори по един шкаф за съхранение. Така няма да създадете кухни по поръчка, които да бъдат излишно претрупани.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*