ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Средиземноморски рибен ресторант Olive Sea – мястото, което да посетите това лято

Вкусното Ви пътешествие  това лято започва с Olive Sea – един уникален морски ресторант, предлагащ уникални деликатеси. 

В случай, че си падате по риба на скара, или пък пържена риба то тогава със сигурност трябва да отделите време и да си  подарите едно посещение в морски ресторант.

В Olive Sea Restaurant  ще можете да опитате ястия, приготвени от кулинари с креативна визия за изкуството, храна, която ще остави траен приятен спомен и ще ВИ се иска отново и отново да опитате, храна, която ще впечатли не само с вкусовите си качества, но и с визия.

Истина е, че рибата не е е единствения морски деликатес, но в България когато се заговори за морски ресторант, масово се асоциира с рибни изкушения, поднесени по приятен начин в чинията. Най-популярните рибни специалитети се приготвят с някоя от следните риби:  ципура, зарган, калкан, паламуд, кефал, карагьоз, скумрия, акула, пъстърва, хек, чернокоп, цаца, сьомга, хамсия, херинга, сафрид. Всички са изключително полезни за човешкия организъм, както и са със специфични вкусове.

Рибните ястия в морски ресторант

А ето и някои от ястията, в които тези риби са включени:

Хек пане, акула пане, чироз, маринован сафрид, маринована хамсия, маринован паламуд, маринована херинга, маринована цаца, маринован чернокоп, пушена сьомга, пържена хамсия. Разбира се изборът на ястия от риба в един морски ресторант съвсем не свършва до тук. Там ще откриете още много предложения, които си струва да опитате.

Няколко важни думи за  ястията от морски дарове?

И тук изборът е повече от богат:

Повечето ВИП личности обожават Бит хайвер, калмари пане или в масло, калмари с брашно, рапани на салата, рапани пане или с масло, миди на салата, миди пане или в масло, варени скариди, пържени скариди, октопод в масло, варени раци и др. Всичко зависи от Вашето настроение,  както и  от това, дали сте готови да опитате нови кулинарни рецепти с морски деликатеси.

Гарнитурата е част от ястието , като може  да е студена или топла в зависимост от вашите предпочитания. Морският ресторант ще ви предложи и най-различни сосове, риба, месо или морски дарове на скара, тестени изделие и хлебчета. В края на обяда или вечерята можете да се насладите на майсторски изработен десерт, като чийзкейк, торта, сладолед или дори цедено кисело мляко със сладко. А тъй като вкусното ястие върви ръка за ръка с хубавото питие, няма как да не си поръчате и някое от предложенията в този списък: от бели български или вносни вина до червено вино, вино розе, пенливо вино, бира или безалкохолни напитки.

 

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*