ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Котлет БГ – Моята месарница

С магазин Котлет БГ всяка гоздба, която приготвите, ще придобие уникален вид, ще се отличи  с аромат, уникален вкус, както и добър външен вид.

Ако сте любители на месните изделия, то ясно знаете, че при готвенето продуктите са от решаващо значение за да се получи крайния резултат успешен.

Не случайно месото е водещо в много кулинарни рецепти, както в националната кухня, така и в международната.

Ако живеете в София, ако сте шеф готвач в ресторант, или пък обожавате готвенето, то е време да посетите магазин Котлет.

Магазинът се намира в центъра на София и освен продукция за вкъщи, предлага кулинарни изкушения в самия обект.

С други думи казано, можете да опитате вкуснотии, приготвени от свежо месо директно, на място, за да се уверите в топ продукцията и качеството на продуктите.

Ако сте любител на разнообразната храна, на истинското преживяване и удоволствие от кулинарията, то несъмнено тази статия е за Вас.

Новият кулинарен хот спот на столицата се намира на бул. Дондуков 29. И  Ви представя  голямо пространство с модерен интериор, който Ви подканва да се настаните уютно, за да отдадете  заслуженото внимание на фантастичните бургери и приготвени на място ястия, или пък да отпътувате за вкъщи с месо по  избор, прясно мариновано със свежи билки и маринати, готово за изпичане.

Предстоят и летните месеци, а какво по-хубаво от това да отделите специално внимание на месните изделия, приготвени от свежи ферми.

Модерната градска месарница Котлет БГ предлага пилешко, телешко, свинско месо, както и наденички, кайма и много други.

На място могат да Ви напълнят и овкусят автентични наденички, приготвени по специални рецепти.

Пред погледа ви се нарязва, маринова и мели месо.

За нас клиентът е най-специален и получава също толкова специално внимание както към избора, така и към изискванията, които има.

Сигурни сме, че от настоящата статия Ви се е прияло барбекю, вярваме, че сте разочаровани от безвкусни продукти, следователно е време да пазарувате разумно, посещавайки магазин Котлет.

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*