ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Какво е ламиниране на вежди?

Ламинирането на вежди ще ви помогне да получите еднаква, пълна форма на веждите. Това е най-доброто решение за вежди, които нямат симетрия, където космите следват различен модел, с ламиниране можем да подредим веждите по такъв начин, че да им придадем желаната форма, която искате, и по-пълен вид.​ Повече за услугите за ламиниране на вежди и мигли и други процедури по разкрасяне

Тази процедура решава проблема с разхвърляните вежди, създава обем и плътност, като същевременно ви дава елегантна, добре поддържана форма на веждите до 2 месеца. С нов протеинов състав, базиран на течен кератин и силикон, можете също да насърчите растежа на веждите, като създадете защитен филм около косъма.

Това е най-добрата процедура за опитомяване на твърди и непокорни косми, тъй като ги поставя на място, така че всеки косъм да лежи в една и съща посока, давайки ефект на току-що сресана коса. Това е като кератиново лечение за вашите вежди!

След процедурата веждите Ви ще изглеждат по-дебели, плътни, прави и сресани в идеалната форма. Те трябва да изглеждат като най-добре поддържаните, изчеткани вежди и да намалят нуждата от използване на молив за рисуване във формата.

Кой може да получи това лечение?

Всеки, който не е доволен от формата на веждите си

Всеки, който иска да израсне на участъци с редки вежди

Всеки, който иска да подобри формата на веждите си.

Перфектно оформените вежди ще покажат лицето ви с невероятен естествено плътен вид.

Ламинирането на вежди е чудесно за всеки, който обмисля да има полуперманентен грим в бъдеще, тъй като това лечение ще ви позволи да видите предимствата от това, че не се налага да използвате спирала или да рисувате веждите си с молив всеки ден.

Как работи ламинирането на вежди?

1. Лечението започва с консултация за намиране на правилната форма и стил за вашето лице.

2. Прилага се нежен разтвор, за да направи косата права и гъвкава.

3. Нанася се хидратиращ серум за хидратиране на косата.

4. Нанася се естествено изглеждащ нюанс (нюансът зависи от цвета на веждите ви).

5. Накрая се нанася подхранващ серум.

Целият процес отнема около 30 минути и продължава около месец.

Защо да изберете оцветяване на вежди и мигли?

Боядисването на вежди и мигли е перфектният начин да изглеждате гримирани с минимални усилия. Вашите вежди и мигли ще изглеждат дефинирани без дори малко грим.

Ако нямате късмета да имате естествено пухкави вежди и пищни мигли, тогава оцветяването е бърз и лесен начин да направите очите си да изглеждат по-големи, а миглите – по-дълги, без необходимост от грим. Блондинките, червенокосите и тези със светъл тен се възползват особено от добавената дефиниция.

Дори тъмната коса се изсветлява от слънцето, като краищата и долните мигли често са едва забележими. Тонирането е чудесно, ако водите активен начин на живот, независимо дали спортувате или просто искате да изглеждате добре при всякакви метеорологични условия.

Оцветяването също е чудесно за всеки, който обмисля да има полуперманентен грим в бъдеще, тъй като това краткотрайно лечение ще ви позволи да видите предимствата от това, че не се налага да използвате спирала или да рисувате веждите си с молив всеки ден.

Източник:https://nsscosmetics.com/

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*