ИЗБОР ЗА ДЕНЯ

Млечни продукти Вълчев

ValchevМаслото е част от почти всяка кулинарна рецепта. Много е важно да знаете, че когато избирате вид масло, трябва да сте сигурни, че то е качествено, вкусно, създадено от натурални продукти.

Пример за качествено масло за мазане и готвене е Краве Масло ВЪЛЧЕВ “Екстра“ – произведено от чисто краве масло с вкус, познат ни от миналото.

Ето и как можете да го познаете? По опаковката, която изглежда по следния начин:
KRAVE MASLO VALCHEV

 

Любопитна информация за компанията Вълчев – Млечни продукти Вълчев се характеризира с това, че предлага богата гама от разнообразни продукти, като стартира дейността си още през далечната 1994 година.

От тогава до сега производствения процес не е променен занчително, но за сметка на това, базата е изцяло обновена.
Разполага със съвременна производствена база с площ от близо 5000 m2 и капацитет от 500 тона годишно.

Къде можете да намерите продуктите Вълчев ?
Много е важно да знаете, че в почти всеки хранителен магазин или търговски обект се предлагат продуктите на масло Вълчев. Като започнем от най-малкото квартално магазинче и завършим с големи хранителни вериги.

За тези от Вас, които спазват строги диети и се борят с наднорменото тегло, компанията предлага специална гама диетични млечни продукти, с добавена разстителна мазнина.

Не е тайна за никой, че масло Вълчев е едно от най-популярните в страната ни от десетилетие и продължава да доказва своите вкусови качества, трайност и насищане на богати хранителни вещества.

Крема сиренето – продуктът, с който компанията може да се похвали като най-добър, с най-добри вкусови качества също трябва да бъде опитан.

Ако сте дистрибутор и все още не предлагате продуктите на тази компания, можете да позвъните още днес на
тел.: 0331 63780 факс: 0331 63700 или да се свръжете чрез e-mail: office@valchev.bg, любезни представители на компанията ще Ви съдействат за успешни бизнес отношения.

Масло Вълчев – намазано върху филийка хляб придобива невероятен вкус.
За по-добро здраве, по-здравословен начин на живот, можете спокойно да се доверите на млечни продукти Вълчев.

Гответе с любов, ползвайки продуктите на Вълчев – всяка кулинарна рецепта ще Ви се получи! Гарантираме!

 

Коментираи

Вашият email няма да бъде публикуван. Required fields are marked *

*